Vienuolių košė

Vienuolių košė

Ingredientai: 0,5kg svogūnų, 0,3kg morkų, 1 stiklinės perlinių kruopų, 1 stiklinės ryžių, 1 stiklinės grikių kruopų, aliejaus daržovėms kepti, druskos.

Gaminimas: perlines kruopas užmerkite šaltame vandenyje iš vakaro. Svogūnus pakepinkite aliejuje. Atskirai apkepkite morkas. Į didelį puodą dėkite dalį svogūnų, pusę perlinių kruopų, dalį morkų, pusę ryžių, vėl svogūnų, kruopų. Įpilkite pasūdyto vandens, kad apsemtų kruopas maždaug per tris pirštus. Galima naudoti sultinį. Gaminkite vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje (150 – 160° C temperatūroje) maždaug 2 val. Vis pažvelkite į puodą, patikrinkite, ar neišbėgo vanduo.

Vienuolių košė
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...