Virta vištiena su ryžiais ir padažu

Reikės:

Vištienos,
Morkos,
Petražolės,
Stiklinė ryžių,
Svogūnų,
Pusantro šaukšto sviesto,
Truputis drukos

Paruošimas:

Višta išverdame su prieskoninėmis daržovėmis. Keptuvėje ištirpinamas sviestas, jame pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas, suberiami ryžiai ir maišant kaitinama, kol kruopos sugeria riebalus. Tada jos suberiamos į puodą, užpilamos verdančiu sultiniu, kuriame virė vištą, ir uždengus verdamos nemaišant, kol suminkštėja.

Padažui: Sviestas pakaitinamas su miltais, atskiedžiama sultiniu, parūgštinama citrinos sultimis, pasūdoma. Iįvirę ryžiai sudedami į dubenį, ant jų dedama vištiena ir užpilama padažu.

Virta vištiena su ryžiais ir padažu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...