Vištiena vyno padaže

Ingredientai:
4 didelės vištienos krūtinėlės filė
6 šaukštai miltų
3/4 šaukštelis druskos
1/4 šaukštelis pipirų
1/4 šaukštelis paprikos miltelių
4 šaukštai sviesto
3/4 stiklinės baltojo vyno
1 šaukštelis vištienos sultinio
1/4 stiklinė vandens
1/4 šaukštelis paukštienos prieskonių
1 lauro lapas
1 3/4 stiklinė supjaustytų grybų
1/2 stiklinė supjaustyto kubeliais svogūno
1/2 stiklinė supjaustyto kubeliais salierų
3/4 stiklinė supjaustyto kubeliais morkų
1/2 stilinė grietinės
1/4 stiklinė supjaustyto kubeliais žaliųjų pipirų
1/8 stiklinę petražolių

Gaminimas:
1.
Nuplaukite vištieną ir išdžiovinkite.
2. Sumaišykite miltus, druską, pipirus ir papriką.
3. Šiame mišinyje apkepkite vištieną.
4. Mišinio likučius pasiliekame.
5. Keptuvėje ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir apkepkite vištienos krūtinėlę iš abiejų pusių.
6. Padėkite į šalį.
7. Ištirpinkite likusį sviestą, įmaišykite likusį miltų mišinį, supilkite vyną ir išmaišykite iki vientisos masės.
8. Į vyno mišinį įpilkite vištienos sultinio, vandens, paukštienos prieskonių, lauro lapų, grybų, svogūnų, morkų ir salierų.
9. Sudėkite vištieną ir troškinkite uždengę 25-30 minučių.
10. Kai vištiena iškeps, išimkite ir supilkite grietinę.
11. Virkite, kol įkais.
12. Paruošę patiekti vištieną užpilkite padažu ir papuoškite žaliais pipirais bei petražolėmis.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...