Vištiena vyno padaže

Ingredientai:
4 didelės vištienos krūtinėlės filė
6 šaukštai miltų
3/4 šaukštelis druskos
1/4 šaukštelis pipirų
1/4 šaukštelis paprikos miltelių
4 šaukštai sviesto
3/4 stiklinės baltojo vyno
1 šaukštelis vištienos sultinio
1/4 stiklinė vandens
1/4 šaukštelis paukštienos prieskonių
1 lauro lapas
1 3/4 stiklinė supjaustytų grybų
1/2 stiklinė supjaustyto kubeliais svogūno
1/2 stiklinė supjaustyto kubeliais salierų
3/4 stiklinė supjaustyto kubeliais morkų
1/2 stilinė grietinės
1/4 stiklinė supjaustyto kubeliais žaliųjų pipirų
1/8 stiklinę petražolių

Gaminimas:
1.
Nuplaukite vištieną ir išdžiovinkite.
2. Sumaišykite miltus, druską, pipirus ir papriką.
3. Šiame mišinyje apkepkite vištieną.
4. Mišinio likučius pasiliekame.
5. Keptuvėje ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir apkepkite vištienos krūtinėlę iš abiejų pusių.
6. Padėkite į šalį.
7. Ištirpinkite likusį sviestą, įmaišykite likusį miltų mišinį, supilkite vyną ir išmaišykite iki vientisos masės.
8. Į vyno mišinį įpilkite vištienos sultinio, vandens, paukštienos prieskonių, lauro lapų, grybų, svogūnų, morkų ir salierų.
9. Sudėkite vištieną ir troškinkite uždengę 25-30 minučių.
10. Kai vištiena iškeps, išimkite ir supilkite grietinę.
11. Virkite, kol įkais.
12. Paruošę patiekti vištieną užpilkite padažu ir papuoškite žaliais pipirais bei petražolėmis.

Skanaus!

Vištiena vyno padaže
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...