2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 svogūnas, 0,5 litro sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 100 g rūkyto kumpio. : Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste, įberti truputi miltų, supilti sultinį ir grietinę. Pavirinus sudėti smulkiai supjaustytą kumpį, užvirinti. Šis padažas tinka prie virtų bulvių, ryžių, makaronų.
Makaronų magija: 10 receptų kiekvienam vakarui
Makaronų Magija: 10 Receptų Kiekvienam Vakarui 1. Klasikinis Bolonijos Spageti 2. Kremiški Brokolių ir Sūrio Makaronai 3. Aštrūs Makaronai su Čili ir Česnaku 4. Jūros Gėrybių Makaronai 5. Vegetariški Makaronai su Riešutų Padažu 6. Pikantiški Makaronai su Feta Sūriu ir...