Omletas su dešrelėmis

Tešlai: 4 kiaušiniai, 4 šaukštai miltų, 8 šaukštai pieno, druskos, 2 šaukštai sviesto. Įdarui: 200 g dešrelių, 2 šaukštai grietinės.

Kiaušinius suplakti su pienu, sudėti miltus, druską: Gerai išplaktą tešlą pilti į keptuvėje gerai įkaitintus riebalus, iškepti 4 omletus.

Dešreles nuplauti, nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, užpilti grietine ir patroškinti. Dešrelių įdarą sudėti į omletus, sulenkti pusiau ir tuoj paduoti.

Omletas su dešrelėmis
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...