Skrebučiai su dešrelėmis

Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas garstyčių, 0,5 stiklinės sultinio, 1-2 šaukštai grietinės, druskos. 0,5 pyrago batono, 1 šaukštas sviesto, 6 dešrelės.

Pyrago .batoną supjaustyti riekutėmis ir nupjauti plutas. Dešreles nulupti, perpjauti išilgai. Riekutes aptepti sviestu, uždėti puselę dešrelės, sudėti į skardą, užpilti tirštu garstyčių padažu. Kepti orkaitėje 10 min.

Padažui miltai pakepinami su sviestu, įpilama sultinio, sudedamos garstyčios ir grietinė. Padažas turi būti tirštas.

Galima užpilti kitokiu padažu pomidorų arba krienų.

Skrebučiai su dešrelėmis
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...