REIKĖS:
4 keptos žarijos viščiukų krutinėlės
2 stiklinių supjaustytų ROMAINE salotų
1 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus
1 valg. šaukš. raudono vyno acto
8 tortilijų
1 stiklinės juodųjų konservuotų pupelių
1 avakado, plonai supjaustyto
puse smulkiai supjaustyto pomidoro
meksikietiška grietinė, kad nupurkšti
fetos sūrio, sutrupinto
marinuotų jalapenų
GAMINIMO EIGA:
Krutinėles smulkiai supjaustykite. Atskirame puode salotas užpilkite alyvuogių aliejumi ir actu. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
Ant kiekvienos tortilijos išdėkite pupeles. Po to po 0,5 stiklinė vištienos. Ant vištienos sudėkite salotas, pomidoro gabaliukus ir avokado skilteles. Nupurkšite grietinėle ir paberkite fetos sūriu. Pagal norą galima papuošti jalapenais.