Avižiniai sausainiai

Reikės:

75 g viso grūdo miltų
1 šaukštas kepimo miltelių
75 g avižinių dribsnių košės
40 g cukraus (šviesiai rudojo)
70 g nesūdyto sviesto
1 šaukštas auksinio sirupo
2 šaukštai pieno (pasirinkto skonio)

Paruošimas:

Sudėkite visus sausus ingredientus į dubenį ir išmaišykite. Puode ištirpinkite sviestą, tada supilkite aukso sirupą ir pieną, maišykite, kol susijungs (neužvirkite), supilkite ant sausų ingredientų ir vėl maišykite, kol visi ingredientai pasidengs skysčiu.
Suformuokite sausainius ir kepkite orkaitėje 15 min. 180C temperatūroje (prieš išimdami iš skardos palikite atvėsti).

Avižiniai sausainiai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...