Baklažanų, bulvių ir pomidorų troškinys

Baklažanų, bulvių ir pomidorų troškinys

Ingredientai:

1 vidutinio dydžio baklažano,

2 – 3 pomidorų (arba mažos skardinės pomidorų savo sultyse),

2 – 3 bulvių, kelių skiltelių česnakų (pagal skonį),

aliejaus,

druskos,

bazilikų,

vandens arba sultinio.

Gaminimas: storasieniame puode įkaitinkite aliejų ir kelias sekundes kepinkite sutraiškytas česnakų skilteles. Bulves stambiai supjaustykite, sumažinkite ugnį ir įmeskite jas į puodą. Kepinkite 5 – 7 min. Baklažaną supjaustykite storais žiedais. Sudėkite į puodą ir maišydami kepkite dar 5 – 7 min. Pomidorus nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite į puodą ir viską troškinkite. Pasūdykite, įberkite džiovintų bazilikų. Troškinkite, kol daržovės suminkštės. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens arba sultinio.

Baklažanų bulvių ir pomidorų troškinys
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...