Balzaminė braškių salsa

Ingredientai:
1 kg vyšninių  arba vynuoginių pomidorų
500g  braškės
8 susmulkinti žali svogūnai
1/4 stiklinė kalendros
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai balto balzamo acto
1/2 šaukštelis druskos

Gaminimas:
1. Sumaišykite kubeliais pjaustytus pomidorus, braškes, žaliuosius svogūnus , ir kalendra vidutiniame dubenyje.
2. Nedideliame dubenyje suplakite alyvuogių aliejų, actą ir druską.
3. Supilkite ant daržovių mišinio ir plakite, kol pasidarys tolygiai padengtas.
4. Uždenkite dangčiu arba plastikine plėvele ir palikite atvėsti bent vieną valandą.
5. Patiekite su tortilijos traškučiais (man labiau patinka balti kukurūzai.

Skanaus!

Balzaminė braškių salsa
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...