REIKĖS:
500 g saldžiųjų bulvių
500 g minkštos jautienos
3 stiklinių vandens
1 saldžios paprikos
500 g bulvių
2 svogūnų
1 sultinio kubelio
300 g šviežių pievagrybių
Druskos ir pipiro
augalinio aliejaus
GAMINIMO EIGA:
Jautieną supjaustykite plonom juostelėm. Supjaustykite svogūnus. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apkepkite jautieną su svogūnais. Kepkite, kol jautiena iškeps.
Iškepusia jautieną sudėkite į puodą, su nuluptom ir supjaustytomis bulvėmis ir saldžiosiomis bulvėmis.
Pievagrybius ir papriką supjaustykite ir apkepkite.
Sudėkite grybus ir paprikas į puodą. Užpilkite vandeniu, įdėkite sultinio kubelį. pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite puodą ir užvirkite. Numažinkite ugnį ir troškinkite 30 min, kol bulvės taps minkštos.
Prieš paduodant galite papuošti žalumynais.