Jautienos ragu su saldžiosiomis bulvėmis

REIKĖS:

500 g saldžiųjų bulvių

500 g minkštos jautienos

3 stiklinių vandens

1 saldžios paprikos

500 g bulvių

2 svogūnų

1 sultinio kubelio

300 g šviežių pievagrybių

Druskos ir pipiro

augalinio aliejaus

GAMINIMO EIGA:

Jautieną supjaustykite plonom juostelėm. Supjaustykite svogūnus. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apkepkite jautieną su svogūnais. Kepkite, kol jautiena iškeps.

Iškepusia jautieną sudėkite į puodą, su nuluptom ir supjaustytomis bulvėmis ir saldžiosiomis bulvėmis.

Pievagrybius ir papriką supjaustykite ir apkepkite.

Sudėkite grybus ir paprikas į puodą. Užpilkite vandeniu, įdėkite sultinio kubelį. pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite puodą ir užvirkite. Numažinkite ugnį ir troškinkite 30 min, kol bulvės taps minkštos.

Prieš paduodant galite papuošti žalumynais.

Jautienos ragu su saldžiosiomis bulvėmis
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...