Kepti riešutai su klevo sirupu

*6 porcijos

REIK4S:

0,5 stiklinės pekano riešutų

0,5 stiklinės migdolų

1/3 stiklinės pistacijų

1/3 stiklinės moliūgų sėklų

1 valg. šaukš. klevo sirupo

0,5 arbat. šaukš. kario

1/8 arbat. šaukš. kajeno paprikos 

0,5 arbat. šaukš. džiovinto rozmarino

1/4 arbat. šaukš. druskos

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaite iki 160 laipsnių.

Riešutus ir sėklas sumaišykite su prieskoniais ir klevo sirupu dubenyje.

Kepimo skardą nuklokite kepimo popieriumi arba nupurkškite aliejumi. Riešutus sudėkite vienu sluoksniu. 

Kepkite 15-20 min. Kepimo proceso viduryje permaišykite vieną kartą.