Užkeptos morkos su padažu

*2 porcijos

REIKĖS:

4 morkų

2 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus

2 arbat. šaukš. pipiro

1 arbat. šaukš. česnako miltelių 

1 arbat. šaukš. druskos

1 arbat. šaukš. smulkintų čiobrelių

0,5 stiklinės kečupo

0,5 stiklinės majonezo

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Nuplaukite ir nulupkite morkas. Perpjaukite per pusę, puseles perpjaukite dar per pusę, kad gautųsi pagaliukai.

Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų ir prieskonius. Sudėkite į dubenį morkos lazdeles ir viska permaišykite, kad aliejus apdengtų kiekvieną morką. Kepimo skardą nuklokite kepimo popieriumi. Sudėkite morkos lazdeles ant skardos vienų sluoksniu. Kepkite apie 20 min, kol morkos galai pradės ruduoti.

Kol morkos kepa sumaišykite kečupą ir majonezą. 

Paduokite kept morkas su padažu.

Užkeptos morkos su padažu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...