Klasikiniai belgiški vafliai

*8 vafliai

REIKĖS:

2 stiklinių miltų

2 valg. šaukš. cukraus

1 valg. šaukš. kepimo miltelių

1 arbat. šaukš. Druskos

1,5 stiklinės miltų

120 g  lydyto sviesto + sviesto nutepti vaflinę

2 didelių kaišinių

Paduoti su klevo sirupu/sviestu/ cukraus pudra/uogiene

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 90 laipsnių, kad laikyti vaflius šilumoje. Dubenyje sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame inde suplakti kiaušinius, pieną ir išlydytą sviestą. Skystus ingredinetus supilkite į sausus ir išmaišykite. 

Įjunkite vaflių keptuvę, įkaitinkite iki reikiamos temperatūros. Nutepkite viršutinę ir apatinę dalį sviestu. Įpilkite tešlą ir kepkite apie 6-8 min. Gautus vaflius sudėkite į lėkštę, apdekite folija ir laikykite orkaitėje, kol gaminate kitus. 

Paduokite vaflius su norimais topingais.

*Pagamintus vaflius galima užšaldyti it laikyti iki 1 mėn. šildyklėje. Prieš paduodant, iškepkite juos orkaitėje įkaitintoje iki 150 laipsnių(jie bus paruošti, kai taps traškus) arba iškepkite juos tosteryje*

Klasikiniai belgiški vafliai taps idelia dienos pradžia ir pakels Jums nuotaiką savo skoniu.  

Klasikiniai belgiški vafliai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...