Kokteilis Maskvos mulas su braškėmis ir baziliku

 

REIKĖS:

60 g degtinės

5 didelių braškių

5 baziliko lapų

2 arbat. šaukš. žaliosios citrinos sulčių

85 g imbierinio alaus

ledo kubikėlių

GAMINIMO EIGA:

Į kokteilių plakatuvo dugną sudėkite braškes ir baziliko lapus, užpilkite žaliosios citrinos sultis, tada jas sumaišykite su šaukšto galu. Maišykite tiek, kad braškės truputį leistų sultis, bet ne iki galo susitrintų.

Į plaktuvą įpilkite degtinės, ledo gabaliukus(4-5 kubikėlių turėtų užtekti). Uždenkite ir pakratykite apie 30 sek.

Nukoškite tiesiai į varinį puodelį, pilną susmulkinto ledo.

Įpilkite imbierinio alaus ir paduokite.

Kokteilis Maskvos mulas su braškėmis ir baziliku
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...