Lietuviški barščiai

500 g rūkytos mėsos,

3 burokėliai,

100 g prieskoninių daržovių (morkų, saliero),

1 svogūnas,

1 šaukštas sviesto,

1 šaukštas miltų,

1 lauro lapelis,

10 pipirų,

3,5 litro vandens.

Rūkytą mėsą nuplauti, sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, sudėti sutarkuotas riebaluose pakepintas prieskonines daržoves, prieskonius ir virti, kol mėsa suminkštės.

Atskirai išvirti burokėlius, nulupti, stambiai sutarkuoti. Išvirusią sriubą nukošti, sudėti burokėlius, įpilti rūgšties ir svieste pakepintus miltus. Užvirinti. Paduodant užbalinti grietine.

 

Lietuviški barščiai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...