Naminės virtos rūkytos dešrelės

Naminės virtos rūkytos dešrelės, kurioms pagaminti reikės:

800g kiaulienos,

200g lašinukų,

prieskonių (pipirų, kalendrų,

kardamono, česnako),

truputis sultinio (nebūtinai),

druskos.

Gaminimas:

mėsa sumalama mėsmale karu su lašinukais, pridedama sumaltų prieskonių, druskos pagal skonį, įpilama truputis sultinio ir viskas gerai išminkoma. Daromos trumpos minkštos dešrelės persukant žarnas ar jas perrišant. Kiek apdžiovinamos ir paskui trumpai parūkomos karštuose dūmuose.

Prieš tiekiant trumpai paverdamos ant mažos ugnies. Tada sudedamos į pašildytą pusdubenį, pašlakstomos sviestu ir pabarstomos džiūvėsėliais (nebūtinai). Valgomos su troškintais raugintais kopūstais, virtomis bulvėmis.

Naminės virtos rūkytos dešrelės
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...