Vištiena su svogūnu ir pomidorais

REIKĖS:

500 g vištienos krutinėlės

1 svogūno

2 pomidorų

200 g kietojo sūrio

3 valg. šaukš. Majonezo

druskos pagal skonį

džiovintas česnakas pagal skonį

raudonas maltas pipiras pagal skonį

GMINIMO EIGA:

Vištos krūtinėlę nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, supjaustome į 3 ar 2 dalis išilgai. Dedame pjausnius ant pjaustymo lentelės, uždengiame maistine plėvele ir išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių. Sudėkite į indą mėsą paberkite druska ir prieskoniais ir permaišykite. Palikite pusvalandžiui marinuoti. Kol marinuojasi mėsa supjaustykite svogūną ir pomidorus skrituliais. Paimkite gilų kepimo indą, kad sienelės butu apie 6-10 cm.  Nutepus indo dugną aliejumi pirmų sluoksniu sudėkite svogūnus, antru sluoksniu mėsą, trečiu sluoksniu pomidorus, o paskutinis sluoksnis tarkuoto sūrio sumaišyto su majonezu. Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepkite  apie 30-40 minučių.