REIKĖS:
500 g vištienos krutinėlės
1 svogūno
2 pomidorų
200 g kietojo sūrio
3 valg. šaukš. Majonezo
druskos pagal skonį
džiovintas česnakas pagal skonį
raudonas maltas pipiras pagal skonį
GMINIMO EIGA:
Vištos krūtinėlę nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, supjaustome į 3 ar 2 dalis išilgai. Dedame pjausnius ant pjaustymo lentelės, uždengiame maistine plėvele ir išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių. Sudėkite į indą mėsą paberkite druska ir prieskoniais ir permaišykite. Palikite pusvalandžiui marinuoti. Kol marinuojasi mėsa supjaustykite svogūną ir pomidorus skrituliais. Paimkite gilų kepimo indą, kad sienelės butu apie 6-10 cm. Nutepus indo dugną aliejumi pirmų sluoksniu sudėkite svogūnus, antru sluoksniu mėsą, trečiu sluoksniu pomidorus, o paskutinis sluoksnis tarkuoto sūrio sumaišyto su majonezu. Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 30-40 minučių.