Vištiena su svogūnu ir pomidorais

REIKĖS:

500 g vištienos krutinėlės

1 svogūno

2 pomidorų

200 g kietojo sūrio

3 valg. šaukš. Majonezo

druskos pagal skonį

džiovintas česnakas pagal skonį

raudonas maltas pipiras pagal skonį

GMINIMO EIGA:

Vištos krūtinėlę nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, supjaustome į 3 ar 2 dalis išilgai. Dedame pjausnius ant pjaustymo lentelės, uždengiame maistine plėvele ir išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių. Sudėkite į indą mėsą paberkite druska ir prieskoniais ir permaišykite. Palikite pusvalandžiui marinuoti. Kol marinuojasi mėsa supjaustykite svogūną ir pomidorus skrituliais. Paimkite gilų kepimo indą, kad sienelės butu apie 6-10 cm.  Nutepus indo dugną aliejumi pirmų sluoksniu sudėkite svogūnus, antru sluoksniu mėsą, trečiu sluoksniu pomidorus, o paskutinis sluoksnis tarkuoto sūrio sumaišyto su majonezu. Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepkite  apie 30-40 minučių.

Vištiena su svogūnu ir pomidorais
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...