Salsa-grietinėlė-vištiena

Ingredientai:
4 vištienos krūtinėlės
400 mililitrai riebios grietinėlės
400 mililitrai salsos
Nuorodos:
1. Puode sumaišykite riebią grietinėlę ir salsą.
2. Nuplaukite vištienos krūtinėlę ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
3. Sudėkite juos į padažą ir uždenkite mišiniu.
4. Kepkite 1 valandą 200 ° C temperatūroje arba tol, kol vištiena suminkštės ir iškeps.
5.  Jei nevalgote mėsos, vištieną galite pakeisti feta ir kepti apie 20 minučių.
6.  Patiekite su baltuoju vynu, pitos duona, ryžiais arba/ir šviežiomis sodo salotomis.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...