Ingredientai:
4 vištienos krūtinėlės
400 mililitrai riebios grietinėlės
400 mililitrai salsos
Nuorodos:
1. Puode sumaišykite riebią grietinėlę ir salsą.
2. Nuplaukite vištienos krūtinėlę ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
3. Sudėkite juos į padažą ir uždenkite mišiniu.
4. Kepkite 1 valandą 200 ° C temperatūroje arba tol, kol vištiena suminkštės ir iškeps.
5. Jei nevalgote mėsos, vištieną galite pakeisti feta ir kepti apie 20 minučių.
6. Patiekite su baltuoju vynu, pitos duona, ryžiais arba/ir šviežiomis sodo salotomis.
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...