Salsa-grietinėlė-vištiena

Ingredientai:
4 vištienos krūtinėlės
400 mililitrai riebios grietinėlės
400 mililitrai salsos
Nuorodos:
1. Puode sumaišykite riebią grietinėlę ir salsą.
2. Nuplaukite vištienos krūtinėlę ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
3. Sudėkite juos į padažą ir uždenkite mišiniu.
4. Kepkite 1 valandą 200 ° C temperatūroje arba tol, kol vištiena suminkštės ir iškeps.
5.  Jei nevalgote mėsos, vištieną galite pakeisti feta ir kepti apie 20 minučių.
6.  Patiekite su baltuoju vynu, pitos duona, ryžiais arba/ir šviežiomis sodo salotomis.

Salsa-grietinėlė-vištiena
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...