REIKĖS:
1 stiklinės miltų + papildomai paberti
1 stiklinės pilno grūdo miltų
4 arbat. šaukš. kepimo miltelių
1/4 arbat. šaukš. druskos
1/4 arbat. šaukš. pipiro
30 g tarkuoto parmezano
4 valg. šaukš. Salto sviesto
1 stiklinės aviečių
1 stiklinės miltų
GAMINIMO EIGA:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo skarda nuklokite kepimo popieriumi.
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, pipirą ir parmezaną ir viską gerai sumaišykite.
Sviesta sutarkuokite į dubenį ir gerai permaišykite rankom. Sudėkite į dubenį avietes. Palaipsniui įpilkite pieną.
Turi gautis minkšta, elastiška tešla.
Pabarkite ant paviršiaus miltų. Iškočiokite tešlą, kad ji būtų 1-2 cm. Peiliu arba stiklainiu padarykite apskritimus. Sud4kite ant kepimo skardos ir kepkite 12-15 min.