REIKĖS:
500 g bulvių
300 g vištienos krutinėlės
40 g grietinės (20% riebumo)
100 g grietinėlės (10 % riebumo)
200 g svogūnų
druska pagal skonį
maltas pipiras pagal skonį
1 valg. šaukš. džiovintų čiobrelių
20 ml augalinio aliejaus
400 ml vandens
GAMINIMO EIGA:
Svogūnus smulkiai supjaustyti. Vištienos krutinėlę supjaustom 2×2. Storų sienelių puode įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite svogūnus ant silpnos ugnies apie 5 minutes, kol suminkštės. Į puodą sudėkite vištieną. Kepkite vištieną ir svogūnus apie 7 minutes, pamaišant kas 2 minutes.
Nulupkite bulves, nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais arba gabalėliais. Bulves sudėkite į puodą. Užpilkite viską vandeniu ir ant mažo ugnies virkite ant silpno ugnies, uždenge dangčiu apie 20 minučių. Į puodą druskos ir pipirų. Atskirame inde išmaišykite grietinę, grietinėlę ir čiobrelius. Gautą padažą įpilkite į puodą ir išmaišykite. Troškinkite dar 10 minučių.