*4 porcijos
REIKĖS:
2 svogūnų
1/2 stiklinės tarkuoto kietojo sūrio
3 valg. šaukš. vorčesterio padažo
2 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus
1/4 stiklinės vandens
1 stiklinės salotų skrebučių
1 arbat. Šaukš. Petražolių
GAMINIMO EIGA:
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepimo formą nutepkite alyvuogių aliejumi. Svogūnus supjaustykite apskritimais ir sudėkite juos į formą.
Atskiroje lėkštutėje sumaišykite vorčesterio padažą, alyvuogių aliejų, 1/4 stiklinės vandens ir pagardinkite druska ir pipiru pagal skonį. Užpilkite svogūnus gautų mišinių.
Gaminkite svogūnus po dangčiu apie 25 min. Skrebučius sumaišykite su sūriu, nedidelių kiekių alyvuogių aliejaus ir petražolėm.
Nuimkite dangtį nuo svogūnų, sudėkite ant jų skrebučius ir kepkite orkaitėje dar 5-7 min, kol sūris išsilydys.