Užkepti saldus svogūnai 

*4 porcijos

REIKĖS:

2 svogūnų 

1/2 stiklinės tarkuoto kietojo sūrio

3 valg. šaukš. vorčesterio padažo

2 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus

1/4 stiklinės vandens

1 stiklinės salotų skrebučių

1 arbat. Šaukš. Petražolių

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepimo formą nutepkite alyvuogių aliejumi. Svogūnus supjaustykite apskritimais ir sudėkite juos į formą. 

Atskiroje lėkštutėje sumaišykite vorčesterio padažą, alyvuogių aliejų, 1/4 stiklinės vandens ir pagardinkite druska ir pipiru pagal skonį. Užpilkite svogūnus gautų mišinių. 

Gaminkite svogūnus po dangčiu apie 25 min. Skrebučius sumaišykite su sūriu, nedidelių kiekių alyvuogių aliejaus ir petražolėm. 

Nuimkite dangtį nuo svogūnų, sudėkite ant jų skrebučius ir kepkite orkaitėje dar 5-7 min, kol sūris išsilydys. 

Užkepti saldus svogūnai 
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...