Vyšnių uogienė su lazdynų riešutais

Ingredientai: 1kg vyšnių, 700g cukraus, 300g lazdynų riešutų.

Gaminimas:

Lazdynų riešutus pakepinkite orkaitėje 170°C temperatūroje maždaug 10 min. Nuvalykite rudą riešutų luobelę, tiesiog patrynę juos tarp delnų. Išimkite vyšnių kauliukus, vietoj kauliukų į kiekvieną vyšnią įdėkite visą arba pusę riešuto. Cukrų užpilkite stikline vandens ir virkite sirupą, jį truputį atvėsinkite ir suberkite vyšnias.

Užvirinkite ir nustatę mažą kaitrą virkite 5 min., nugraibydami atsiradusias putas. Palikite, kol atauš – 2 – 3 val. Vėl užvirinkite ir nustatę mažą kaitrą virkite 5 min. Palikite 2 – 3 val. ir vėl pavirkite.

Vyšnių uogienė su lazdynų riešutais
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...