Žirnių maltiniai su dešra

200 g žirnių, druskos, pipirų, Mairūno, 100 g virtų bulvių, 1 kiaušinis, 2 šaukštai maltų džiūvėsių, 100 g arbatinės dešros.

Išmirkytus žirnius išvirti ir sumalti. Į žirnienę sudėti virtas, tarkuotas bulves, maltus džiūvėsius, kiaušinį, druską ir prieskonius. Gerai išsukus, įmaišyti smulkiai supjaustytą dešrą. Formuoti apvalius maltinius, pamirkyti suplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsiuose ir kepti įkaitintuose riebaluose. Paduoti su raugintais kopūstais.

Žirnių maltiniai su dešra
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...