Vasaros uogų uogienė

Ingredientai: 500g vyšnių, 300g juodųjų serbentų, 300g gervuogių, 200ml raudonųjų serbentų sulčių, 600g cukraus, 1 šaukštas geros kokybės balzaminio acto, uogienių tirštiklio arba pektino.

Gaminimas:

Išimkite vyšnių kauliukus ir pašalinkite serbentų kotelius. Uogas suberkite į puodą, supilkite sultis, actą ir cukrų su uogienių tirštikliu. Viską atsargiai išmaišykite ir palikite 10 min. Užvirinkite ir nustatę mažą kaitrą virkite 5 min.

Vasaros uogų uogienė
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...