Jautiena troškinta aluje

Jautiena troškinta aluje, kuriai pagaminti reikės:

500g jautienos minkštimo,

40g riebalų,

druskos,

pipirų,

1 svogūnas,

1 šaukštas garstyčių,

0,5l tamsaus alaus,

kmynų,

susmulkintos citrinos žievelės,

keletas duonos plutelių.

Gaminimas:

svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti ją ne mažiau kaip 30 minučių šaltai. Paskui apkepinti įkaitintuose riebaluose, užpilti alumi, įdėti kmynų, susmulkintą citrinos žievelę, duonos plutelių ir ištroškinti sandariai uždengtame inde ant mažos ugnies.

Ištroškintą mėsą supjaustyti skersai raumenų griežinėliais ir sudėti į pašildytą dubenį. Patiekti su keptomis arba apkepintomis bulvėmis, salotomis ar raugintais agurkais.

Jautiena troškinta aluje
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...