Jautienos filė ant iešmo

Jautienos filė, kepta ant iešmo, kuriai paruošti reikės:

1 nedidelis filė gabalas (700 – 800g),

1 didelis svogūnas,

100g vyno acto arba rūgštaus vyno,

druskos,

pipirų,

džiovintų raugerškio uogų,

riebalų.

Gaminimas:

nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mėsą su prieskoniais sudėti į stiklinį indą, įpilti vyno ir 2 – 3 dienas laikyti šaltai. Paskui apdžiovinti, suverti ant iešmo ir sukiojant kepti ant žarijų. Kartkartėmis patepti ištirpintais riebalais.

Patiekti su aštriu padažu ir svogūnų bei petražolių salotomis. Svogūną supjaustyti plonais žiedais, apibarstyti smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais, įpilti acto, įberti šiek tiek druskos ir cukraus.

Jautienos filė, kepta ant iešmo
Aviečių lapų arbata

Aviečių lapų arbata

**Aviečių lapų arbata** Ši aviečių lapų arbata yra natūralus ir sveikas gėrimas, kuris ne tik puikiai atgaivina, bet ir turi daug naudingų savybių. Aviečių lapai yra žinomi dėl savo antioksidantų ir vitaminų, kurie padeda stiprinti imuninę sistemą ir gerina...

Vanilinė rooibos arbata

Vanilinė rooibos arbata

**Vanilinė rooibos arbata** **Aprašymas:** Vanilinė rooibos arbata yra švelni ir aromatinga, puikiai tinkanti tiek rytui, tiek vakarui. Ši arbata ypatinga savo natūraliu saldumu ir vanilės užuominomis, kurios suteikia jai išskirtinį skonį. Rooibos arbata yra be...