Lengvas medaus tortas

Ingredientai: 3 šaukštai medaus, 1 stiklinė cukraus, 3 kiaušiniai, 3 šaukšteliai valgomosios sodos, 50g sviesto, 4 stiklinės miltų, 1 stiklinė riešutų.

Kremui: 4stiklinės grietinės, 0,5 stiklinės cukraus, kvapiųjų prieskonių.

Gaminimas:

Visus produktus sudėti į ištirpintą sviestą ir plakti dubenyje laikant ant garų. Paruoštą tešlą padalinti į šešias dalis ir iškepti plonus paplotėlius. Atšaldyti.

Kremo ingridientus gerai išplakti ir sutepti paplotėlius ir viršų. Puošti riešutais, prieš tai juos pakepinus ir smulkiai sukapojus.

Lengvas medaus tortas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...