Lietiniai blynai

REIKĖS:

500 g pieno (galima augalinio)

3 kiaušinių

200 g miltų

30 g aliejaus

30 g cukraus

žiuosnelis druskos

GAMINIMO EIGA:

Kiaušinius suplakame su cukrumi ir druska. Įpilame 100-200 ml pieno ir išplakti. Suberti visus miltus ir vėl suplakti. Gauname vientisą masę ir į ją įpilame likusį pieną, išmaišome ir įpilame aliejų ir vėl viską išmaišome. Keptuvėje įkaitiname truputi aliejaus (tik prieš pirmą kepimą) ir kepame blynus. Paduoti blynus galima su uogienę, uogom, medum, šokoladų ir t.t.

Lietiniai blynai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...