Linco pyragas

Linco pyragas gerai žinomas austriškos konditerijos mažasis stebuklas, apie šį pyragą žinoma nuo 1696m. Tai bene vienas seniausių pyragų.

O jam pasigaminti jums reikės: 200g miltų, 100g smulkiai maltų lazdynų riešutų, 100g sviesto, 50g grietinės, 70g cukraus, 1 trynio, 1 šaukštelio cinamono, 1 šaukštelio vanilinio cukraus, žiupsnelio druskos, 50g miltelinio cukraus pabarstyti, 150g aviečių džemo.

Gaminimas:

Ištrinkite minkštą sviestą su cukrumi, pamažu supilkite trynį ir sudėkite grietinę. Įberkite druskos. Sumaišykite miltus, riešutus ir cinamoną, suberkite šį mišinį į sviesto ir trynio masę. Užminkykite tešlą ir įdėkite į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą padalykite į dvi nelygias dalis, didesnę iškočiokite ir ja išklokite 20 cm skersmens kepimo formą. Kepkite 180° C temperatūroje 10 – 12 min., kol gražiai pagels. Sudėkite aviečių džemą. Likusią tešlą iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Viršų uždenkite grotelėmis iš tešlos juostelių. Kepkite dar 15 min. Iškepusį pyragą apibarstykite milteliniu cukrumi.

Linco pyragas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...