Pupelės su dešra

300 g pupelių, 500 g obuolių, 0,5 stiklinės razinų, 1 svogūnas, pipirų, muškato riešuto, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas maltų džiūvėsių, 250 g arbatinės dešros.

Pamerktas iš vakaro pupeles išvirti, pasūdyti, sudėti prieskonius, razinas ir nuluptus, kubeliais supjaustytus, obuolius. Patroškinti 15 min. Svogūną ir dešrą supjaustyti griežinėliais ir, pakepinus svieste, išimti, o: likusiuose riebaluose pakepinti džiūvėsius ir jais užpilti pupeles. Išmaišius sukrėsti į pusdubenį, ant viršaus sudėti dešrą ir svogūnus.

 

Pupelės su dešra
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...