Virta kiauliena su vaisiais

Virta kiauliena su vaisiais, kuriai pagaminti reikės:

1kg kiaulienos be kaulų (šoninės, nugarinės arba mentės),

druskos,

maltų pipirų,

imbiero arba muskato riešuto,

100g džiovintų vaisių,

vandens.

Gaminimas:

pailgą mėsos gabalą išilgai įpjauti, į įpjovą įberti druskos ir prieskonių, lygiu sluoksneliu sudėti slyvas be kauliukų, abrikosus arba obuolius. Mėsą surišti siūlu, kad būtų pailgos formos, ir įdėti į šaltą nesūdytą vandenį. Užvirinti, nugraibyti putas ir virti 2 – 2,5 valandos. Likus valandai iki virimo pabaigos, pridėti druskos, norint – ir prieskoninių daržovių. Mėsą ataušinti sultinyje, paskui išimti ir paslėgti. Valgyti šaltą, supjaustytą plonais griežinėliais.

Virta kiauliena su vaisiais
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...